Μαγειρικά σκεύη: Πόσες φορές έχεις «κάψει» τον πάτο μιας κατσαρόλας ή ενός τηγανιού και τρέχεις πανικόβλητος/η να βρεις τη σωτηρία; Εγώ πολλές αλλά πλέον έμαθα έναν εύκολο τρόπο για να τα καθαρίζω και να μη σκάω.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουμε φτιάξει ρύζι ή κάποιο άλλο φαγητό, έχουμε ξεχαστεί και έχει μαυρίσει ο πάτος κάποιου σκεύους που έχουμε χρησιμοποιήσει!

Στο παρακάτω video θα δεις πως με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο θα μπορέσεις να απομακρύνεις τη μαυρίλα από τα μαγειρικά σου σκεύη και να μην αγχώνεσαι καθόλου! Όλα γίνονται με απλούς τρόπους!

Τσέκαρε και αυτό: Ellen DeGeneres: Ανακάλυψε έναν γλυκύτατο αστρονόμο