Μάικλ Τζάκσον

Η ζωή του Μάικλ Τζάκσον θα γίνει ταινία και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ “δυνατά”. τα νέα καθώς μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αιώνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά και η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Lionsgate, αποφάσισαν πως έφταση η στιγμή να μεταφερθεί η ζωή του βασιλιά της ποπ στη μεγάλη οθόνη.

“Για μένα, δεν υπάρχει καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα και την απόλυτη μουσική ιδιοφυΐα του Μάικλ Τζάκσον. Με επηρέασε να φτιάξω μουσικά βίντεο παρακολουθώντας τη δουλειά του – ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που έπαιζε σε υψηλή συχνότητα στο MTV.Η μουσική του και αυτές οι εικόνες είναι μέρος της κοσμοθεωρίας μου και η ευκαιρία να αφηγηθώ την ιστορία του στην οθόνη παράλληλα με τη μουσική του έμοιαζε ακαταμάχητη”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας.

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα από μεγαλύτερα είδωλα της ποπ και οι θαυμαστές του είναι εκατομμύρια.  Επομένως η ταινία αναμένεται να κάνει θραύση ενώ όλοι αναρωτιούνται ποιος θα ήταν ο ιδανικός ηθοποιός για να τον υποδυθεί.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ο Μάικλ Τζάκσον ζει και πως ζει σε κάποιο απομονωμένο νησί αλλά αυτό ανήκει στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας.

Τσέκαρε και αυτά: