Μάικλ Τζόρνταν

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε να σοκάρει την κοινότητα του ΝΒΑ με τις μπασκετικές του επιδόσεις και δημιούργησε ένα τεράστιο μύθο γύρω από το όνομα του! Και ήταν φυσικό επόμενο κάποια στιγμή να γίνει μια ταινία για τη ζωή του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Μπεν Άφλεκ σκηνοθετεί την ταινία “Air” στην οποία πρωταγωνιστεί ο φίλος του Ματ Ντέιμον ο οποίος υποδύεται τον Σόνι Βακάρο – τον άνθρωπο που έπεισε τον γνωστό μπασκετμπολίστα να συμφωνήσει για τη δημιουργία των περίφημων Air Jordan – και αναφέρθηκε στο αίτημα που είχε ο μπασκετμπολίστας!

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Air” έγινε στο  South by Southwest, και ο Μπεν Άφλεκ ανέφεε πως κάθισε με τον Μάικλ Τζόρνταν και μίλησαν για το project που ετοιμάζει διότι ήθελε να έχει τη σύμφωνη γνώμη του και κατάφερε να πάρει το “οκ”.

Ο Τζόρνταν είχε ένα πολύ συγκεκριμένο αίτημα όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Πήρα το σενάριο και μετά είχα ξανά την ευκαιρία να μιλήσω με τον Μάικλ. Ο Μάικλ Τζόρνταν, για όσους από εσάς δεν τον γνωρίζετε, είναι ένας από τους πιο επιβλητικούς, εντυπωσιακούς άντρες που θα δείτε ποτέ στη ζωή σας. Μου είπε ότι είναι πατέρας. Και μετά μίλησε για τη μητέρα του. Ήταν η πρώτη φορά που είδα αυτό το βλέμμα να διασχίζει το πρόσωπό του. Ήταν ένα βλέμμα ευλάβειας, δέους, αγάπης και ευγνωμοσύνης και αθωότητας. Είπε, “Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί ποτέ χωρίς τη μητέρα μου”. Είπα, “Ποια θα ήθελες να παίξει τη μαμά σου;”. Μου είπε, “Λοιπόν, πρέπει να είναι η Βαϊόλα Ντέιβις””.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηθοποιό, Βαϊόλα Ντέιβις:

“Η Βαϊόλα Ντέιβις είναι η καλύτερη ηθοποιός που έχω δει ποτέ. Αυτή είναι μια δύσκολη επιχείρηση. Είναι δύσκολο να ξέρεις αν είσαι επιτυχημένος. Είναι δύσκολο να ξέρεις αν έχεις καταφέρει κάτι. Αλλά ειλικρινά πάντα ένιωθα ότι αν σκηνοθετούσα μία ταινία και είχα μαζί μου την Βαϊόλα Ντέιβις, τότε θα ήξερα ότι έχω πετύχει κάτι”.

Τσέκαρε και αυτά: