Μάιρα Καμαριώτη

Η Μάιρα Καμαριώτη είναι μια από τις πολύ εντυπωσιακές παρουσίες του φετινού My Style Rocks και προς το παρών δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους κριτές διότι το στιλ της είναι εξαιρετικά…γκλαμουρατο και δεν κάνει κάποια πρόταση

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και δεν έκανε αλάτι ιδιαίτερο διότι με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο Στέλος Κουδουνάρης.

“Έχεις δώσει το 100%; Καμία μέρα δεν το έχεις κάνει. Ξέρεις τι γίνεται; Οι συμμετοχές εδώ είναι εκατοντάδες. Όταν έρχεσαι εδώ και είσαι μια ωραία γυναίκα και προσωπικότητα, αλλά δεν προσπαθείς καν, εμείς τι να κάνουμε; Οι γυναίκες στον δρόμο ντύνονται πολύ καλύτερα και από εσένα και από άλλα κορίτσια εδώ”.

Στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής είπε στη Μάιρα Καμαριώτη :

“Βαριέμαι να σχολιάζω, όταν η διαγωνιζόμενη δεν έχει καν προσπαθήσει. Καμία γυναίκα δεν θα κυκλοφορούσε έτσι. Εσύ αυτά τα ρούχα δεν θα τα φορούσες ποτέ, φαίνεται. Τι εικόνα είναι αυτή; Γιατί να παρακολουθήσει κανείς αυτή την εκπομπή, όταν εσύ θες να παρουσιάσεις κάτι 5-10 λεπτά που δεν έχει καμία υπόσταση; Τι να σχολιάσω; Ποιοι να τα σχολιάσουν αυτά τα ρούχα”.

Τσέκαρε και αυτά: