Μάιρα Καμαριώτη

Από τα πιο σέξι κορίτσια του φετινού My Style Rocks είναι η Μάιρα Καμαριώτη και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προκαλέσει νεύρα στον Στέλιο Κουδουνάρη και να δηιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη επαφή με την Emilia Vodos.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η 32χρονη real estate agent, έχει δημιουργήσει έναν σχετικά δυνατό λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές της καθημερινότητας ενώ δείχνει και τα looks τα οποία προτείνει στο ριάλιτι μόδας όπου κα συμμετέχει. Ωστόσο, ένα είναι το βίντεο που έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα όλων και είναι αυτό όπου δείχνει πως κάνει pole dancing.

Τσέκαρε το :

 

Η Μάιρα Καμαριώτη διαθέτει σέξι αισθητική και δε φοβάται να τη δείξει καθώς είναι μια πληθωρική γυναίκα, με εντυπωσιακό σώμα και τςη αρέσει πολύ να φορά δημιουργίες οι οποίες αστράφτουν! Όμως, οι κριτές της έχουν ζητήσει να αποκτήσει μια πιο ευφάνταστη προσέγγιση στα concepts της διότι θέλουν να τη δουν σε δοαφορετικά πράγματα!

Θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΙ αλλά σίγουρα θα πρέπει να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά.

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 30Κ followers και δημιουργεί εικόνες οι οποίες λαμβάνουν πολλά likes και εντυπωσιάζουν τους χρήστες! Η αισθητική της είναι σίγουρα glam καθώς υπάρχουν πολλά ρούχα τα οποία επιλέγει και είναι γεμάτα παγέτα και στρας! Οπότε είναι δύσκολο να μην την εντοπίσει κάποιος όταν βρίσκετα σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί!

Σίγουρα έχει καταφέρει να κάνει τον δικό της χαμό με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και περιμενουμε να δούμε αν θα καταφέρει να παραμείνει γιατί οι βαθμολογίες δεν είναι και οι καλύτερες.

Τσέκαρε και αυτά: