Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια νέα μανούλα και πριν από δυο μήνες περίπου ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον τραγουδιστή, Ίαν Στρατή! Και πρέπει να σου πούμε πως είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια και instagrammer έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” .Όρμηξε στο στούντιο φορώντας μια δημιουργία από το brand που έχει δημιουργήσει με την Αθηνά Οικονομάκου και έριξε έναν χορό με τον παρουσιαστή και πολύ καλό της φίλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τον Νίκο Μουτσινά, αποκάλυψε πως πέρυσι είχε φτάσει σε ένα σημείο να σκέφτεται την ερχομό ενός μωρού και από ότι φαίνεται επιστράτευσε το γνωστό σε όλους μας manifestation και έχοντας τον κατάλληλο άνθρωπο έκανε μια μέρα τον διαλογισμό της και κατάφερε να αποκτήσει το πανέμορφο μωράκι της!

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την εμπειρία της εγκυμοσύνης λέγοντας πως είχε φοβηθεί αρκετά με την μέθοδο της καισαρικής αλλά τα πήγε πολύ καλά!

To κορίτσι – γιατί κορίτσι είναι με όλη αυτή τη bubbly προσωπικότητα – περνά πολύ χρόνο με την κορούλα της και δεν αποκλείει κάποια στιγμή να επιτρέψει στα τηλεοπτικά αν και εφόσον υπάρξει κάποιο πρόγραμμα το οποίο της ταιριάζει.

Τσέκαρε και αυτά: