Μαλάλα Γιουσαφζάι

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όσους παρακολούθησαν τα Όσκαρ 2023 καθώς εμφανίστηκε με μια λαμπερή δημιουργία του οίκου Ralph Lauren και είναι ίσως η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να επιλέγει ένα τόσο εντυπωσιακό ρούχο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ακτιβίστρια που έχει τιμηθεί με Νόμπελ Ειρήνης βρέθηκε στα βραβεία διότι είναι εκτελεστική παραγωγός του “Stranger at the Gate”, ενός ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και έδωσε το παρών κάνοντας όλα τα φλας να αστράφτουν.

Κατά τη διάρκεια της τελετής , ο Τζίμι Κίμελ την πλησίασε και αφυπνίζει αναφέρθηκε στη δράση της, της έκανε μια ερώτηση η οποία την έφερε σε αμηχανία.

Χαρακτηριστικά της είπε:

“Πιστεύεις πως ο Χάρι Στάιλς πράγματι έφτυσε τον Κρις Πάιν;”.

Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι γέλασαν με το αστείο του αλλά εκείνη δεν κατάλαβε την πλάκα του και του απάντησε πως μιλά μόνο και ειρήνη! Και ο παρουσιαστής της απάντησε πως για αυτό το λόγο είναι η καταπληκτική Μαλάλα Γιουσαφζάι .

Μετά τη λήξη των βραβείων ο κόσμος φάνηκε εξοργισμένος με την ερώτηση που έκανε ο Τζίμι Κίμελ στη Μαλάλα και τον αποκαλούσαν “ντροπή των ΗΠΑ”, “ρατσιστή” και άλλα πολύ΄προσβλητικά ονόματα τα οποία ίσως να μην ήταν ανάγκη να ακουστούν καθώς ήταν ένα άτυχο χιουμοράκι το οποίο επέλεξε να κάνει και ίσως ήθελε να χαλαρώσει την ακτιβίστρια.

&

Tσέκαρε και αυτά: