Μαλάνος
To citynow.gr κατέβηκε στα δυτικά προάστια, που αγαπάμε και αποφάσισε να φάει στο Περιστέρι και τώρα είναι έτοιμο να μοιράσει πολλά και καλά λόγια για το steak house «Μαλάνος».
Το μαγαζί έχει τα πάντα από σπαλομπριζόλες, Tri Tip, συκώτι γάλακτος, Rib Eye, Picanha και Tagliata Flap Steak, αλλά και ότι άλλο επιθυμεί η όρεξή σας! Και η δικιά μας η όρεξη είναι πάντα μεγάλη.
Μαλάνος
Βέβαια για να πάει κανείς στο μαγαζί δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πρέπει να κάνετε κράτηση μιας και ο ιδιοκτήτης δεν θέλει πολλά τραπεζοκαθίσματα στο χώρο και ο πελάτης να είναι στριμωγμένος. Για αυτό τον αγαπάμε. Οπότε φίλοι μας τηλεφωνάκι πριν πάτε ή τότε το ρισκάρετε.
Μαλάνος
Άλλη μία προειδοποίηση για το μαγαζί! Μην έχετε φάει τίποτα όλη την ημέρα γιατί οι μερίδες είναι wow! So big! Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το «πειραγμένο» Κρητικό ντάκο μέχρι τα ψητά λαχανικά, τα μανιτάρια, τα χόρτα εποχής, το Κυπριακό χαλούμι που θα το πάρετε στο σπίτι γιατί τα κομμάτια είναι τεράστια, οι πατάτες με τα αυγά (κέρασμα!), η περιζήτητη κοτόπιτα, ο καλοψημένος και ζουμερός «σιδηρόδρομος» αλλά και η περίφημη «Πάτι» το καπνιστό μπιφτέκι που γίνεται ανάρπαστο.
Μαλάνος
Για να καταλάβετε πόσο τον αγαπάμε τον ιδιοκτήτη δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ να παραγγείλεις πάνω από όσο πρέπει, ενώ όταν έχει κέφια μπαίνει στην κουζίνα και κερνάει απίστευτα μεζεκλίκια.
Τι άλλο να σας πούμε για αυτόν τον γευστικό παράδεισο. Απλά τρέξτε.
Ιωλκού 2, Περιστέρι. Τηλ. 2105732362.».