Μαλλιά

Όλοι περιμέναμε το καλοκαίρι πως και πως… Πόσο μάλλον το απόλυτο ηλιοκαμένο look αυτής της εποχής! Όμως πρόσεχε γιατί ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας ή ο καυτός αέρας μπορούν να αφυδατώσουν ή ακόμη και να καταστρέψουν τις τρίχες των μαλλιών σου. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε 3 απλούς τρόπους να περιποιηθείς τα μαλλιά σου!

#1. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών
Συγγνώμη.. Εσύ τι νόμιζες; Φυσικά και υπάρχει αντηλιακό μαλλιών και φυσικά δε θα πρέπει να λείπει από το τσαντάκι σου. Τόσο το δέρμα της κεφαλής, όσο και οι άκρες των μαλλιών χρειάζονται ενυδάτωση προκειμένου να προστατευθούν από την ακτινοβολία και τη θερμότητα του ήλιου.

#2. Σταμάτα να χρησιμοποιείς σίδερο ή πιστολάκι
Αγάπη μου περίμενες όλον τον υπόλοιπο χρόνο να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσεις το απόλυτο ηλιοκαμένο look και μου χρησιμοποιείς το σίδερο ή το πιστολάκι; Άσε που αυτά αν το χρησιμοποιείς το καλοκαίρι επιδεινώνουν την κατάσταση των μαλλιών σου.

#3. Επέλεξε στις αγορές σου σαμπουάν και μάσκα μαλλιών με βάση το μέλι
Καλά άκουσες… Με βάση το μέλι κολλητή! Σαμπουάν και μάσκα με βάση το μέλι είναι οι τέλειες επιλογές, αφού το μέλι έχει ενυδατικές ιδιότητες που μπορεί να επαναφέρει τα μαλλιά σου σε άριστα ποσοστά υγρασίας.

Αυτά είναι τα 3 TOP tips για την ενυδάτωση και την ενδυνάμωση των μαλλιών σου και ελπίζουμε να σε βοηθήσουν και σένα κολλητή! Επίσης, σου ευχόμαστε να περνάς τέλεια στις διακοπές σου ή εάν επέστρεψες μη χαθείς από το Citynow.gr, γιατί σου έχουμε πολλά θέματα που θα σε αφήσουν (όπως λέμε και μεις στο χωριό μου) SPEECHLESS!