Maneskin

Οι Maneskin είναι από τους ελάχιστους νικητές της eurovision που έχουν καταφέρει να κάνουν διεθνή καριέρα και διαρκώς τραβούν τα βλέματα με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις που κανουν!

Η γνωστή μπάντα από την Ιταλία βρέθηκε στα βραβεία AMAs και όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέλη τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους γιατί φόρεσαν… ζαρτιέρες και ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο για το καλύτερο “Ροκ τραγούδι”.

Oι Maneskin κατάφεραν να κερδίσουν το βραβείο με το τραγολυδι “Beggin” και φορώντας τις ζαρτιέρες τους, οι Damiano, Victoria, Thomas και Ethan απέδειξαν πως μπορεί ο καθένας να φορά ότι τον κάνει να νιώθει άνετα και να προκαλεί με τον δικό του τρόπο!

Το συγκρότημα κατάφερε να κερδίσει το βραβείο μετά από ψηφοφορία που έκανε το κοινό και άφησε πίσω του μεγάλα ονόματα όπως οι Red Hot Chili Peppers.

Tα μέλη του συγκροτήματος ανάρτησαν και στη σελίδα τους στο Instagram μια φωτογραφία όπου δείχνουν στον κόσμο το ιδιαίτερο αξεσουάρ που επέλεξαν να φορέσουν και τα σχόλια ήταν πολλά και διάφορα!

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψαν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

“Δεν προσπαθούμε να σε αποπλανήσουμε”.

Τσέκαρε και αυτό :

Κρήτη : Η πρόταση γάμου μεταξύ δυο ανδρών

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό