Maneskin

Οι Maneskin, το παγκόσμιο rock φαινόμενο, επιτέλους κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο album ‘RUSH!’ μέσω της Panik Records/Sony Music, με την υποστήριξη του Music 89.2. To album περιέχει τα επιτυχημένα singles ‘Supermodel’, ‘The Loneliest’ και το πρόσφατο ‘Gossip’ με τον Tom Morello.

Σε παραγωγή κυρίως των Max Martin και Fabrizio Ferraguzzo, το νέο album ηχογραφήθηκε στο LA, την Ιταλία και το Τόκιο και περιλαμβάνει τα ήδη κυκλοφορημένα singles ‘Supermodel’ (με τον Καλιφορνέζικο ήχο και τα κολλητικά μοντέρνα rock grooves), το εκπληκτικό ‘Mammamia’ και το πρόσφατο ‘The Loneliest’, μια κλασσική old school rock μπαλάντα με τα μοναδικά φωνητικά και το άψογο solo της ηλεκτρικής κιθάρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Με αφορμή την κυκλοφορία, το Spotify τέλεσε το μυστήριο του γάμου για τα 4 μέλη στο Palazzo Brancaccio της Ρώμης. O Damiano David, η Victoria de Angelis, ο Thomas Raggi και ο Ethan Torchio πέρασαν βέρες συμβολικά σε ένα γάμο τεσσάρων ατόμων, με υπόσχεση να είναι για πάντα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, καθώς η μπάντα συνεχίζει να κατακτά όλο και περισσότερο τον κόσμο και να γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spotify (@spotify)

Οι Måneskin και το Spotify συγκέντρωσαν σε αυτή την τελετή όλους εκείνους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πετύχουν αλλά και για την αγάπη τους προς την rock μουσική.

Η μπάντα συνεχίζει την επιτυχημένη της περιοδεία ‘LOUD KIDS world tour’, με τις συναυλίες για το 2023 να ξεκινούν τον Φεβρουάριο στην Ιταλία και ρίχνουν αυλαία στην Εσθονία τον Μάιο.

Τσέκαρε και αυτά: