Maneskin

Οι Maneskin γιορτάζουν την παγκόσμια επιτυχία τους στα charts με το πολυαναμενόμενο 3ο studio album τους ‘RUSH!’, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music με την υποστήριξη του ‘Music 89.2’. To album κατάφερε να βρεθεί αμέσως στην κορυφή 8 χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Λιθουανίας και του Βελγίου μεταξύ άλλων. Ακόμη, το ‘RUSH!’ βρέθηκε στο Top 5 των charts 10 χωρών όπως Γερμανία, Φινλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Με τα περισσότερα charts να δημοσιεύονται τις επόμενες μέρες, είναι πλέον ξεκάθαρο πως το group έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μπάντα μαζί με τον θρύλο Tom Morello έδωσαν μία ζωντανή εμφάνιση για το single ‘Gossip’ στο ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Επίσης, οι Maneskin είναι υποψήφιοι για βραβείο Grammy στην κατηγορία ‘Best New Artist’.

Σε παραγωγή κυρίως των Max Martin και Fabrizio Ferraguzzo, το νέο album ηχογραφήθηκε στο LA, την Ιταλία και το Τόκιο με τα singles ‘Supermodel’, ‘Mammamia’ και ‘The Loneliest’, να μας δίνουν μία γεύση του τι ετοίμαζε μέχρι σήμερα για εμάς ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του σήμερα.

Με αφορμή την κυκλοφορία, το Spotify τέλεσε το μυστήριο του γάμου για τα 4 μέλη στο Palazzo Brancaccio της Ρώμης. O Damiano David, η Victoria de Angelis, ο Thomas Raggi και ο Ethan Torchio πέρασαν βέρες συμβολικά σε ένα γάμο τεσσάρων ατόμων, με υπόσχεση να είναι για πάντα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο, καθώς η μπάντα συνεχίζει να κατακτά όλο και περισσότερο τον κόσμο και να γνωρίζει μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι Måneskin και το Spotify συγκέντρωσαν σε αυτή την τελετή όλους εκείνους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πετύχουν αλλά και για την αγάπη τους προς την rock μουσική, με τους Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Paolo Sorrentino, Sabrina Impacciatore να είναι μερικοί από τους καλεσμένους.

Η κυκλοφορία του album σήμανε και την συνέχεια της περιοδείας ‘LOUD KIDS world tour’. Για το 2023,το tour ξεκινάει τον Φεβρουάριο και θα συνεχιστεί έως τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της οποίας είναι προγραμματισμένες 32 ημερομηνίες και θα παίξουν μπροστά σε 500 χιλιάδες θαυμαστές συνολικά.

Τσέκαρε και αυτά: