Μανικιούρ

Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως έχω μια αδυναμία και αυτή είναι τα νύχια μου και κατ’επέκταση το μανικούρ! Και ευτυχώς, έχω βρει το κορίτσι εκείνο που δημιουργεί απίστευτα πράγματα στα νυχάκια μου και με φροντίζει όσο καμία άλλη!

Η @Morfia.t.nails είναι ένα από τα άτομα τα οποία έχω αγαπήσει πολύ τον τελευταίο καιρό γιατί εκτός από εκπληκτική nail artist είναι και μια φοβερή τύπισσα, η οποία λατρεύει τη δουλειά της και εγώ δηλώνω loyal a.f στο άτομο της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spring touch🌿🌷 . . . Something before quarantine! #stayhome #staysafe #staystrong #nails #nailympialondon #nailstyle #nailart #nailstagram #nailsonfleek #nailswag #greece #nailgreece #nailblogger #naildesign #nails2inspire

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfia.t.nails (@morfia.t.nails) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Black is always a great idea 🖤💅💅 #nailporn #nailmagazine #nailpolish #nailsgel #nailartaddict #nailmagic #nailombré #blacknails💅 #blacknails #nailforms #niallhoran #nailjewels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfia.t.nails (@morfia.t.nails) στις

Μιλώντας σε βιντεοκλήση με τη Μόρφι μου (έτσι την αποκαλώ), της ζήτησα να μου πει ποια είναι τα κόλπα για να μπορέσει κάποια να αφαιρέσει το ημιμόνιμο μανικιούρ ενώ είναι κλεισμένη σπίτι, και το κορίτσι μου πήρε αμέσως «χαρτί και στυλό» και τα αποκάλυψε όλα!

Πώς πρέπει να κάνουμε σωστά την αφαίρεση του ημιμόνιμου μόνες μας στο σπίτι:

Για την αφαίρεση του ημιμόνιμου θα χρειαστείτε: λίμα ή buffer, βαμβάκι, καθαρό ασετόν, αλουμινόχαρτο και κάποιο ξυλάκι ή για όσες δεν έχουν ένα κουταλάκι του γλυκού!

•Απαλά περνάμε τα νύχια μας με την λίμα η το buffer ώστε να “Θαμπώσει” Το γυαλιστικό μας (δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί όλο το υλικό με την λίμα διότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η ονυχαία πλάκα)
•Βάλε αρκετό ασετόν σε 10 βαμβάκια και τοποθέτησε στα νύχια, στην συνέχεια τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και περιμένουμε για περίπου 10 λεπτά
•Αφαιρούμε το υλικό με το ξυλάκι η το κουταλάκι η κάποιο αντικείμενο που να μην είναι αιχμηρό ώστε να μην καταστραφεί το νύχι
•Αμέσως μετά ισιώνουμε τα νύχια μας με την λίμα και βάζουμε λαδάκι και κρέμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#nsigreecechallenge #athina_riga #nsigreece🇬🇷#nsigreecechallenge1 #nailpro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morfia.t.nails (@morfia.t.nails) στις

Extra tips : Βάτε λαδάκι στα επονύχια πριν βάλεις το βαμβάκι με ασετόν επάνω στα νύχια έτσι θα αποφύγεις την αφυδάτωση του δέρματος!

Κάνε follow τη Μόρφι στο Instagram —- Morfia.t.nails

Κάντε τα βήματα με προσοχή και σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε τα νυχάκια σας στους ειδικούς!

Stylefreakalex!