Μανικιούρ

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ είναι δυο πράγματα τα οποία όλες οι γυναίκες και οι άνδρες θα έπρεπε να εντάξουν στη ζωή τους γιατί τους χαλαρώνει, τα άκρα είναι πάντα περιποιημένα και αυξάνει την αυτοπεποίθηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η nail artist σου είναι ο άνθρωπος που φροντίζει τα άκρα σου και πρέπει να την εκτιμάς γιατί καταβάλλει πολύ κόπο για να αναδείξει τα όμορφα δαχτυλάκια σου και πρέπει να καταλάβεις πώς δεν είναι υπηρέτρια σου, ούτε αυτή, ούτε ένας ένας άνθρωπος ο οποίος σου παρέχει μια υπηρεσία.

Πολλά είναι τα. κορίτσια και τα αγόρια τα οποία επιλέγουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του nail artist και κάποιοι είναι πραγματικοί καλλιτέχνες αφού δημιουργούν υπέροχα πράγματα!

 

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι νομίζουν πως δεν κάνουν κάποια σημαντική δουλειά και πώς είναι υποχρεωμένοι να τραβούν τα ¨πάθη του Χριστού” για να τους εξυπηρετήσουν! Και τα πράγματα δεν είναι έτσι!

Οι nail artists έχουν δικαίωμα να έχουν παράπονα και αυτές είναι οι 3 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να είσαι ψηλά στις προτιμήσεις τους!

#1. Σεβάσου τα ραντεβού! Οκ, το γνωστό σε όλους “ακαδημαϊκό 15λεπτο” υπάρχει αλλά προσπάθησε να μην καθυστερήσεις! Όπως φεύγεις εσύ στην ώρα σου από τη δουλειά, το ίδιο ισχύει και για εκείνες!

#2. Μην αμελείς την επικοινωνία! Πάρε ένα τηλέφωνο βρε πουλάκι μου και ακύρωσε το ραντεβού! Υπάρχει και άλλος κόσμος που βρίσκεται σε αναμονή!Μην τα αφήνεις όλα και τελευταία στιγμή!

#3.Δεν είναι ούτε υπηρέτης, υπηρέτρια, ούτε είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται ‘άσχημες συμπεριφορές επειδή εσύ ξύπνησες στραβά! Πρόκειται για μια υπηρεσία! Φέρσου σωστά! Αν δεις πως δεν σου συμπεριφέρεται εκείνη ή εκείνος σωστά τότε πας αλλού!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Αναστάσιος Ράμμος : Το νέο του τραγούδι

Τάμτα : Η τρομακτική εμφάνιση στα MadWalk 2022