Μανικιούρ

Το μανικιούρ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και στον αγαπημένο χώρο του “InSPAring” αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο τρόπο! Σοβαρότητα, καθαριότητα και μεγάλες δόσεις φαντασίας!

Στον αγαπημένο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε, η manager, Ανθή Πέτρου, δημιουργεί με απίστευτους τρόπους σχέδια και εικόνες στα νύχια σας που θα κάνουν και τον πιο πετυχημένο ζωγράφο να “κρεμάσει” τα πινέλα του!

Το εξαιρετικό team του InSPAring είναι εκεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες σου και να αναβαθμίσει το μανικιούρ σου σε άλλα επίπεδα, ενώ εσύ χαλαρώνεις και πίνεις τον καφέ σου ή ακόμη και τη σαμπάνια σου! Ότι αρέσει στον καθένα βρε παιδιά!

Θέλεις σχέδια που να παραπέμπουν στο ζωικό βασίλειο;  Abstarct γραμμές οι οποίες ενώνονται με τα χρώματα του ουράνιου τόξου; Ιδιαίτερα ombre με πινελιές από ότι χρώμα  σου αρέσει; Ή ένα αναβαθμισμένο γαλλικό μανικιούρ στο πιο μακρύ νύχι που μπορείς να έχεις στο χέρι σου; Όλα είναι πιθανά στο InSPAring!

Τα κορίτσια σε περιμένουν για να τα πείτε, να συζητήσετε,  να δώσεις και εσύ την ιδέα σου και να απολαύσεις μια μοναδική εμπερία!

Extra info: Δοκίμασε να κάνεις pedi ενώ κάθεσαι στις μαξιλάρες που υπάρχουν στον χώρο! Θα χαλαρώσεις απόλυτα!

Τσέκαρε κάποια nail looks:

Αν θέλεις να κάνεις μια επίσκεψη τότε πρέπει να βρεθείς στην Αλεξάνδρου Σούτσου 14, στο Κολωνάκι! Αλλά προτού πας πάρε ένα τηλεφωνάκι στο 210 3639392.