Ο γνωστός σεφ, Νικόλας Καρβέλας δημιουργεί μία από τις πιο πρωτότυπες συνταγές νηστίσιμες, αλλά και vegan με μανιτάρια όπως δεν τα έχετε ξαναδοκιμάσει… στιφάδο.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ μανιτάρια λευκά
- 500 γρ μανιτάρια πορτομπέλο
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 4 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
- 2 καρότα
- 3 μεγάλες πατάτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γρ κρασί
- 1 κονσέρβα τομάτα κονκασέ
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ τομάτας
- 1 μάτσο μαιντανό
- Αλάτι- πιπέρι
- 1/2 μάτσο δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ