Μάνος Σαμαρτζής

Αν είσαι από τα πλάσματα που λατρεύουν την μόδα και παρακολουθούν ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τότε σίγουρα ξέρεις ποιος είναι ο Μάνος Σαμαρτζής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο art director και fashion editor έχει καταφέρει να βγει στο εξωτερικό και να δείξει στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες, πώς η Ελλάδα διαθέτει ανθρώπους με υψηλή αισθητκή, γνώσεις και όρεξη να δημιουργήσουν τάσεις τις οποίες θα βλέπουν όλοι την επόμενη μέρα στα διεθνούς φήμης περιοδικά.

Έχοντας μεγαλώσει στο Άργος, ο εκκεντρικός art director, αποφάσισε να σπουδάσει μόδα στην Ιταλία και η πρώτη του μεγάλη συνεργασία ήταν με τον πασίγνωστο φωτογράφο, Μάριο Τεστίνο. Και όσα αποκόμισε, τον έκαναν να θέλει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη fashion σκάλα που εμφανιζόταν μπροστά του.

Το 2011 αποφάσισε με τον συνεργάτη του, Στρατή Καστρισινιάκη, δημιούργησαν το περιοδικό “Naked but Safe” και κάθε έξι μήνες, ο κόσμος είχε στα χέρια του ένα έντυπι το οποίο “φώναζε” πρωτοπωρία και μόδα. Στο συγκκεριμένο περιοδικό, η μόδα “παντρεύεται” με την τέχνη και το γυμνό, οι φωτογραφίες είναι αρετουσάριστες και η τελειότητα εμφανίζεται στις μικρές ατέλειες που παρουσιάστηκαν.

Αν παρατηρήσεις το Instagram account του, θα καταλάβεις πως είναι ένας άνθρωπος ο οπολιος κάνε πράγματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα και σκέφτεται “out of the box”. Αγαπά το χρώμα, τις ιδιαίτερες γεωμετρίες και δεν του αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα τα οποία προβάλλει η mainstream κοινωνία της μόδας.

Οι πινελιές τέχνης και η υψηλή αισθητική είναι αυτά που απαρτίζουν το λογαριασμό του στα Social media και επιλέγει να κάνει stories τα οποία μπορεί να “σφάζουν με το γάντι”, καταστάσεις οι οποίες έχουν αρχίσει να κουράζουν τον κόσμο που θέλει να μάθει για την πραγματική ουσάι της μόδας.

Ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος που πρέπει να ακολουθήσεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama

Χριστούγεννα 2022 :Γιατί τσακώνονται τα ζευγάρια