Μαντόνα

Η Μαντόνα ήταν ένα από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στα βραβεία Grammy 2023 και κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα social media καθώς οι θαυμαστές της δεν μπόρεσαν να την αναγνωρίσουν.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η βασίλισσα της ποπ έχει κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπο της και ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχει “μεταμορφωθεί” και πως όσα βλέπει τόσο καιρό στο Instagram δεν είναι μόνο τα φίλτρα.

Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή δίνοντας συμβουλές στη νεολαία λέγοντας πως τους εκτιμά και πως οι φωνές τους ακούγονται! Αλλά παρά τα υπέροχα λόγια της, όλοι στάθηκαν στο γεγονός πως φάνηκε παραμορφωμένη και ξεκάθαρα άλλος άνθρωπος!

Οι χρήστες του διαδικτύου που παρακολούθησαν την “ομιλία” της δεν μπορούσαν να δεχτούν πως αυτή ήταν η Μαντόνα και τα σχόλια ήταν γεμάτα απορία και αναζήτησή της τραγουδίστριας που τόσο είχαν αγαπήσει παλιά!

Τα κοντινά πλάνα ήταν σχεδόν “άφαντα” κατά τη διάρκεια της ομιλίας της τραγουδίστριας και ο κόσμος αναρωτιέται αν θα συνεχίσει τη νέα παράδοση που ξεκίνησε και αφορά στον ιδιαίτερο καλλωπισμό που την κάνει άλλο άνθρωπο!

Μην ξεχνάς πως έχει ένα θέμα με τον χρόνο και θέλει να είναι για πάντα νέα!

Tσέκαρε και αυτά: