Μαντόνα

Μεγάλος ήταν ο σάλος που προκλήθηκε πριν από δυο μέρες όταν η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή των Grammy 2023, καθώς το πρόσωπο της ήταν αυτό μιας άλλης, ήταν πρησμένο και σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως μπροστά του βλέπει το είδωλο της ποπ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H Mαντόνα ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το act του Σαμ Σμιθ και της Κιμ Πέτρας και μίλησε με πολύ όμορφο τρόπο για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων αλλά ο κόσμος εστίασε στην εμφάνιση της καθώς δεν πίστευε πως μπροστά του έβλεπε ένα “πέτρινο ομοίωμα”.

H τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της με ένα σούπερ προκλητικό βίντεο στο Instagram και να δώσεις τέλος σε όσα ακούγονται!

Χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτηση της:

“Ήταν τιμή μου να συστήσω την Κιμ Πέτρας και τον Σαμ Σμιθ στα Grammy. Ήθελα να απονείμω το τελευταίο βραβείο που ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα Grammy- μια στιγμή που έγραψε ιστορία! Και επιπλέον κέρδισε ένα Grammy.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι ισχυρογνώμων, εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce “Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή”. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες”. 

 

Τσέκαρε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Αυτά που λες!

Τσέκαρε και αυτά: