Μαντόνα

Η Μαντόνα βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να ανακοινώσει στους θαυμαστές της πώς ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία με αφορμή τα 40 χρόνια της παρουσίας της στην μουσική αγορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την περιοδεία με τίτλο “Four Decades, The Celebration Tour” και αναμένεται να ξεκινήσει από τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου και η ολοκλήρωση της θα γίνει στη 1 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Η Μαντόνα μέσω ενός βίντεο όπου συμμετείχαν γνωστοί celebrities της παγκόσμιας showbiz ανακοίνωσε επίσημα την περιοδεία της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Συγκεκριμένα, η Amy Schumer την προκάλεσε σε ένα παιχνίδι “Θάρρος ή Αλήθεια” να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία και εκείνη μετά από σκέψη αποδέχτηκε.

Μόλις αποδέχτηκε το challenge οι παρευρισκομένοι στο πάρτι της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και εκείνη φάνηκε πολύ χαρούμενη με την απόφαση της αφού έχει καιρό να βρεθεί σε πολλές πόλεις με σκοπό να τραγουδήσει.

Έτσι, λοιπόν, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να σαρώσει την Ευρώπη και πόλεις της Αμερικής για να θυμίσει στον κόσμο τους λόγους για τους οποίους θεωρείται η βασίλισσα της ποπ.

Άραγε ποια θα είναι τα σύμβολα τα οποία θα επιλέξει;

Τσέκαρε και αυτά: