Μαντόνα

Όλοι περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη βασίλισσα της ποπ , Μαντόνα, στην ταινία για τη ζωή της αλλά όπως όλα δείχνουν, η ταινία ματαιώνεται και ο λόγος φέρεται να είναι η μεγάλη παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα δεθνή ΜΜΕ η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ ήταν εκείνη που θα ενσάρκωνε το ρόλο αλλά πλέον δε θα μπορεί να φέρει εις πέρας το task.

H ταινία ακυρώθηκε μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της μεγάλης σταρ και δε θα δούμε την ταινία  «Little Sparrow» να προβαλλεται ασχέτως αν βρισκόταν σε εξέλιξη από το 2020.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Variety, η Universal αποφάσισε να αποσυρθεί από την ταινία μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα για την περιοδεία της.Τα εισιτήρια σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη εξαντλήθηκαν λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση και πολλοί είναι αυτοί που κανονίζουν ταξιδια για να μπορέσουν να δώσουν το παρών στις συναυλίες.

Βέβαια, πηγές του Hollywood Reporter αναφέρουν πως η απόφαση για το τέλος της ταινίας είχε παρθεί από το τέλος του 2022!

Τσέκαρε και αυτά: