Μαντόνα

Η Μαντόνα κατάφερε να γίνει viral μετά την εμφάνιση της στα Grammy 2023 καθώς το πρόσωπο της έχει αλλάξει τελείως κα υπήρξαν αντιδράσεις στα social media!

Στη Daily Mail μίλησε ο γιατρός Μάικλ Χορν, ο οποίςο ασχολείται με την πλαστική χειρουργική και θέλησε να αποκαλύψει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί στο πρόσωπο της βασίλισσας της ποπ.

Ο πλαστικός χειρουργός θεωρεί πως η Μαντόνα μπήκε στη διαδικασία να κάνει λίφτινγκ καθώς το δέρμα φαίνεται σφιχτό και τραβηγμένο και αποκαλύπτει πως έχει κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπο της καθώς είναι φανερό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

“Η εμφάνισή της στα Grammy έδειξε την πιο διαφορετική εκδοχή της Μαντόνα που έχουμε δει. Έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ προσώπου… Αυτό είναι εμφανές γιατί το δέρμα της είναι σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες. Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια του λίφτινγκ. Η Μαντόνα στο παρελθόν είχε μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έχει κάνει ρινοπλαστική, αφού αυτή η μύτη της έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή”, είπε στη Daily Mail.

Mάλιστα, αναφέρει πως έχει γίνει και χρήση μπότοξ και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να κάνει κινήσεις με το πρόσωπο τη.

“Φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler στην πάροδο των χρόνων, δίνοντας στο πρόσωπό της μια γεμάτη εμφάνιση και αφαιρώντας τη φυσική δομή που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά”, δήλωσε.

Τσέκαρε και αυτά: