Μαντόνα

H Μαντόνα θεωρείται mega icon για πολλά πρόσωπα τα οποία απαρτίζουν την LGBTQ+ κοινότητα και είναι μια από τις τραγουδίστριες που στηρίζει σε κάθε ευκαιρία τα δικαίωμα τους! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει πολλούς θαυμαστές και όλο να τρελαίνονται μαζί της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως ένα κορίτσι το οποίο έχει κάνει χαμό το τελευταία διάστημα είναι η μεγαλύτερη της φαν και θέλει να κάνει τα πάντα μαζί της!

Η Κιμ Πέτρας η οποία έγινε γνωστή από το κομμάτι με τον Σαμ Σμιθ “Unholy” μίλησε για την τεράστια αγάπη που έχει στην τραγουδίστρια και θέλει πολύ να κάνει ένα ντουέτο μαζί τςη και όχι μόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kim petras (@kimpetras)

Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια. Δεν ξέρω πόσο καλή φίλη μπορώ να γίνω μαζί της αλλά το “Ray of Light” άλλαξε τη ζωή μου! Κάθε φορά που τη βλέπω, απλώς μιλώ για τη μουσική της και για το τι σημαίνει για μένα, αλλά ήταν το πιο απίστευτο πράγμα για μένα να με σέβεται η Μαντόνα και να ξέρει ακόμη και οτιδήποτε για μένα”, είπε στο Entertainment Tonight.

Μάλιστα, ανέφερε στις δήλωσες της πως θα πέθαινε αν έκανε ντουέτο με την βασίλισσα της ποπ και πως θα ήθελε να την έχει οπουδήποτε και να κάνουν οτιδήποτε!

Η Κιμ Πέτρας είναι ένα transgender κορίτσι το οποίο έχει αποκτήσει μεγάλο hype το τελευταιο διάστημα και έχουμε να δούμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: