Μαραντόνα

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έφυγε από τη ζωή όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά μέσα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona (@maradona)

Ο γνωστός αθλητής έφυγε έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 6ο ετών και η θλίψη είναι μεγάλη σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγαπήθηκε από όλον τον κόσμο!

O Ντιέγκο Μαραντόνα είχε κάνει στις αρχές Νοεμβρίου μια επέμβαση στον εγκέφαλο και μετά από οκτώ μέρες πήγε σπίτι του για να συνεχίσει την ανάρρωση του!

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε εκατομμύρια κόσμο να τον χειροκροτήσει στα γήπεδα, καταγόταν από την Αργεντική και γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1960! Μεγάλωσε σε μια παραγκούπολη με την ονομασία Βίλα Φιορίτο, η οποία βρισκόταν στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 8 ετών ανακαλύφθηκε από έναν κυνηγό ταλέντων και έτσι ξεκίνησε να χτίζει τον μύθο του!

Αφού κατάφερε σε νεαρή η ηλικία να δείξει σε όλους πως είναι γεννημένος για να παίζει ποδόσφαιρο και μέσω της Εθνικής Αργεντινής να κάνει πολλούς προπονητές να τον προσέξουν, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα και τη Νάπολι. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αφού είχε κατακτήσει κύπελλα και τρόπαια, επέλεξε να δείξει την αξία του και ως προπονητής!

#RIP Diego!