Marc Jacobs

Η φαντασία είναι αυτή που δίνει τροφή για κάθε καλλιτεχνική σκέψη και δημιουργία και φυσικά δεν έχει όρια. Αυτό το γεγονός ασπάζονται όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μόδα και με πρωτοπόρο όλων τον Marc Jacobs.

Η νέα του συνεργασία με τη 19χρονη Maya Golyshkina επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας άνθρωπος με πλούσια φαντασία, αλλά κι ότι στηρίζει δυναμικά το νέο αίμα σχεδιαστών.

Πρόσφατα, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας έκανε μία τρίπτυχη φωτογραφική ανάρτηση στο Instagram, η οποία άφησε άφωνους πολλούς από τους followers διότι οι δημιουργίες που προβλήθηκαν δεν ήταν από τη συλλογή του, αλλά από την 19χρονη Maya.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Maya Golyshkina is a Moscow-based artist. Made using common household objects, her one-of-a-kind creations find beauty in the mundane. Maya wears THE Small Traveler Tote. June 29, 2020 in Moscow, Russia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs) στις

Η ομάδα του Marc Jacobs ανακάλυψε την ευφάνταστη δουλειά της Maya Golyshkina από τη Ρωσία μέσω του Instagram, επικοινώνησε άμεσα μαζί της και η συνεργασία δεν άργησε να έρθει. Η νεαρή καλλιτέχνης δημιουργεί με υλικά καθημερινά, όπως μολύβια, καλαμάκια ή παλιά CDs.

Για τον Marc Jacobs, δημιούργησε φορέματα από τραπουλόχαρτα, σαβαγιάρ και χαρτί υγείας και φωτογραφήθηκε φορώντας τα μαζί με τσάντες από τη συλλογή του.

Τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τις φωτογραφίες δεν έδωσαν σαφή απάντηση στο εάν άρεσε η συγκεκριμένη κίνηση του θρύλου Marc Jacobs. Παρόλα αυτά, κατάφερε να προβάλλει τη δουλειά του, όπως και πολλοί άλλοι σχεδιαστές, με ένα πιο φιλικό τρόπο προς την covid-19 περίοδο.