Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε τη δική της τεχνική για να μπορεί να κλαίει όποτε της ζητηθεί και οφείλεται σε ένα κόλπο που κάνει κατά τη διάρκεια του ύπνου! Και ίσως δίνει σε πολλούς ένα κόλπο το οποίο μπορεί να αξιοποιήσουν σε κάποια δύσκολη στιγμή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η 32χρονη Αυστραλή ηθοποιός μπορεί να έχει υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία λαμπερούς ρόλους, αλλά έχει κληθεί κατά καιρούς να βάλει τα κλάματα για να δώσει ακόμη περισσότερο δράμα στο ρόλο της.

Κάθε φορά που έχει κλάψει μπροστά στην κάμερα, έχει καταφέρει να πείσει τους πάντες και αυτό οφείλεται σε μια τεχνική την οποία αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός podcast όπου εξήγησε πώς το κάνει.

“Απλά σκέφτομαι κάτι πολύ στενάχωρο, όπως να πεθάνει κάποιος δικός μου άνθρωπος. Και λειτουργεί. Επίσης, δεν κοιμάμαι πολύ τις ημέρες που πρέπει να βάλω τα κλάμματα για κάποιον ρόλο. Αυτό βοηθά τα δάκρυα να κυλήσουν ακόμη πιο εύκολα”, είπε η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Babylon” και αναφέρθηλαν στη συνεργασία τους αλλά και σε όλα τα περίεργα που έγιναν.

Τσέκαρε και αυτά: