Μαρία Αστόγλου

H Μαρία Αστόγλου είναι ένα από τα πρώτα κορίτσια που προσγειώθηκαν στη βίλα του Love Island και αμέσως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, μιας και είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα.

 

Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά κατάφερε να βρει αμέσως σχέση αφού ο Θοδωρής Κοντολέων την επέλεξε και έκανε σχέση για να μπορέσει να δει αν θα ταιριάξουν και αν ο έρωτας θα της “χτυπήσει” τελικά την πόρτα.

Η Μαρία εμφανίστηκε με μαύρο outfit στην πρεμιέρα του Love Island και όπως δ΄γλωσε είναι από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει φυσιοθεραπεία.

Οι φίλοι της την αποκαλούν τρελή και είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα αλλά παράλληλα είναι και παρορμητική. Θέλει ένα γυμνασμένο αγόρι αλλά θέλει να είναι και ένας άνθρωπος ο οποίος να μπορεί να σταθεί δίπλα της.

Η Μαρία Αστόγλου διαθέτει λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού βλέπουμε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα της ενώ υπάρχει και φωτογραφία με εκείνη να έχει λάβει μετάλιο στο Taekwondo.

Η Μαρία Αστόγλου είναι ένα νέο κορίτσι, που όπως όλα θέλει να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση και να έχει το κεφάλι της ήρεμο. Γιατί όπως έχει αποκαλύψει, τα δυο τελευταία χρόνια είχε σχέση αλλά ανακάλυψε πώς το αγόρι της την απάτησε!

Αλλά το κορίτσι θέλει να ερωτευτεί και να δει αν μπορεί να βρει έναν νέο έρωτα ο οποίος θα της δώσει αυτό που χρειάζεται!

Τσέκαρε και αυτό : Christina Aguilera : Κυκλοφορεί το τελευταίο κεφάλαιο του project “AGUILERA”