Μαρία Χατζηστεφανή

Η Μαρία Χατζηστεφανή διαθέτει ένα super fashion account στο Instagram μέσω του οποίου παρουσιάζει πολλά προϊόντα των εταιρειών της και πολλές είναι οι φορές που δείχνει και τα looks τα οποία επιλέγει καθημερινά αφού η μόδα είναι ένα κομμάτι του industry που την ενδιαφέρει πολύ. Είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη, ξέρει τι θέλει και αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει πολύ εύκολα μέσα από τις φωτογραφίες της ενώ ο τρόπος με τον οποίο μιλά φανερώνει πως ξέρει πολύ τι γίνεται γύρω της και τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει όλα όσα θέλει. Και αυτά μας τα δείχνει μέσω του ριάλιτι επιχειρηματικότητας “Dragon’s Den“.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο λογαριασμό που διατηρεί στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα δεις πως η μινιμαλισμός αισθητική επικρατεί στη ζωή της και πολλά είναι τα looks τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να δώσουν έμπνευση στις followers της όταν στέκονται μπροστά από την ντουλάπα τους και δεν ξέρουν τι να φορέσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Hatzistefanis (@mrsrodial)

Το μαύρο και το λευκό χρώμα είναι αυτά που “συνθέτουν” την παλέτα της ντουλάπας της αλλά υπάρχουν φορές που “σπάει”αυτά τα δυο χρώματα με κάποιο έντονο για να δώσει μια άλλη διάσταση στο outfit της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Hatzistefanis (@mrsrodial)

Τα designer pieces δε θα μπορούσαν να λείπουν από την ντουλάπα της και όπως είδαμε στο Instagram ο οίκος Prada είναι από τους αγαπημένους της ενώ έχει αδυναμία και στις τσάντες του οίκου Bottega Veneta.

 

  1. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη
  2. Μεγάλωσε στην Αθήνα
  3. Μένει στο Λονδίνο
  4. Δημιούργησε την εταιρεία Rodial της οποία τα προϊόντα βρίσκονται σε 35 χώρες και σε μεγάλα καταστήματα
  5. Έχει συνεργαστεί με την οικογένεια των Καρντάσιαν για το brand της
  6. Λατρεύει τα ταξίδια
  7. Είναι μητέρα δυο παιδιών και με τον σύζυγό της είναι πολλά χρόνια μαζί

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι επίσης και συγγραφέας καθώς έχει γράψει το βιβλίο “How to be an Overnight success” και έχει προχωρήσει και στην έκδοση άλλων δυο βιβλίων!

Τσέκαρε και αυτά: