Μαρία Φραγκάκη

H Μαρία Φραγκάκη θα είναι το νέο πρόσωπο στο reality του ΑΝΤ1, Η Φάρμα με σπουδές στη Θεολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Μαρία Φραγκάκη έχει λάβει συνεντεύξεις με πάρα πολλά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως Dj Tiesto, Chemical Brothers, Faithless, John Digweed.

Φυσικά είναι έντονη παρουσία της σε μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ είχε μία επιτυχημένη συνεργασία με εφημερίδες, περιοδικά και sites.

Επίσης, έχει παρουσιάσει μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και sites.

H Μαρία Φραγκάκη αυτή τη στιγμή δουλεύει ως ραδιοφωνικός παραγωγός και σαν δημοσιογράφος στον σταθμό Easy 97.2, όπου παρουσιάζει το «Thrive weekend», μια εκπομπή για το wellness, την αυτοβελτίωση και την ευεξία

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ και γνωρίστηκαν στην αλλαγή μιας βάρδιας.

Κι ενώ στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, σύντομα την κέρδισε ο ανοικτός  χαρακτήρας και η καλή του διάθεση. 

Η Μαρία Φραγκάκη δηλώνει ότι είναι αυθόρμητος άνθρωπος και ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με τη φύση και τις αγροτικές εργασίες, πήρε πολύ εύκολα την απόφαση να μπει στη «Φάρμα», αφού φυσικά είχε την έγκριση του 10χρονου γιου της, Νικόλα. Πάντως, όσον αφορά στις δυσκολίες στη Φάρμα δεν θεωρεί πως υπάρχει κάτι που να μπορεί να τη δυσκολέψει.