Μαρία η άσχημη

Η σειρά του Mega Μαρία η Άσχημη είχε αφήσει αίσθηση την εποχή που παιζόταν και για αυτό το λόγο κιόλας κατάφερε να φτάσει στα 300 επεισόδια.

 

Σε αυτή η σειρά η Μαρία η Άσχημη λοιδορήθηκε όπως δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά η θεία δίκη μίλησε στην περίπτωσή της και επέστρεψε όχι άσχημη πια, αλλά μία υπέροχη γυναίκα.

Και δεν ήταν μόνο η εξωτερική της εμφάνιση που άλλαξε, αλλά και η δυναμική της και όλοι εκείνοι που την κορόιδευαν και την πείραζαν έγιναν εκείνοι που την παρακαλούσαν για να τους βοηθήσει και να τους ξελασπώσει.

Η Μαρία η Άσχημη είχε εχθρούς και φίλους και όλοι μαζί δημιουργούσαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό καστ ηθοποιών, με τη σειρά τότε να παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης.

Τα χρόνια έχουν περάσει όμως από τότε και οι ηθοποιοί της σειράς έχουν αλλάξει! Άλλοι προς το καλύτερο και άλλοι όχι και τόσο. Κάποιοι έχουν μείνει εντυπωσιακά ίδιοι και άλλοι πλέον δεν αναγνωρίζονται σχεδόν.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια, η Αγγελική Δαλιάνη δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου και μάλιστα έχει βελτιωθεί η εικόνα της ακόμα περισσότερο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, ο οποίος είχε το ρόλο του Αλέξη Μαντά. Και εκείνος τυχερός αφού ο χρόνος δεν τον εχει επηρεάσει καθόλου.

Δείτε τους ηθοποιούς και τις αλλαγές τους από τότε

Τσέκαρε κι αυτό:

GNTM : Πότε κάνει πρεμιέρα