Μαρία Καβογιάννη

Στην σκηνή ανέβηκε η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη για να τραγουδήσει ένα κομμάτι το οποίο είχε πει στο μακρινό παρελθόν όταν συμμετείχε στη σειρά του Mega “Ντόλτσε Βίτα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός βρέθηκε με την Άννα Βίσση στο πάρτυ γενεθλίων της τραγουδίστριας και όταν το κέφι “άναψε” είπε το τραγούδι που είχαμε δει στη σειρά όταν εκείνη ξεσκόνιζε μέσα στη βιλάρα της Μαρκάτου.

Η Μαρία Καβογιάννη διασκέδασε με την ψυχή της στο πάρτυ και η Άννα Βίσση θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή τους στο TikTok όπου και έγραψε

“Μαρία σε αγαπώ”.

Τσέκαρε το βίντεο :

@annavissiofficial Μαρία σε αγαπώ ❤️ #iwillsurvive #mariakavogianni #annavissi #karaoke #birthdayparty #aboutlastnight #fun #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Τσέκαρε και το βίντεο παρελθόντος :

Ποια είναι η Μαρία Καβογιάννη

Η ηθοποιός έχει καταφέρει να παίξει υπέροχους ρόλους και ο κόσμος λατρεύει το γεγονός πως μπορεί να είναι κωμική αλλά και δραματική παράλληλα!

Γεννήθηκε to 1958 και μεγάλωσε στον Βύρωνα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και Παιδαγωγικά στο Μαράσλειο. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Κουν και ήταν συμφοιτήτρια με τις Υρώ Μανέ και την Καίτη Κωνσταντίνου.

Την έχουμε θαυμάσει σε υπέροχους ρόλους όπως είναι η “Κορίνα” στα “Εγκλήματα”.

Τσέκαρε και αυτά :

Έλον Μάσκ : Σκοπεύει να αφήσει το Twitter

Επιστροφή πινακίδων : Λόγω εορτών τις παίρνουν πίσω οι πολίτες