Μαρία Κώστα

Από την Κύπρο έρχεται μία καλλονή, η Μαρία Κώστα, η οποία κατάφερε με την ομορφιά της και τις πόζες της, να κερδίσει τους κριτές του GNTM 5 και πλέον είναι κάτοικος του πιο fashion σπιτιού της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Η Μαρία Κώστα είναι 30 χρονών και ήδη εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Ωστόσο, δεν είναι άπειρη στο χώρο του modeling μιας και τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές φωτογραφίσεις, αλλά και διαφημιστικά.

Μάλιστα, η καριέρα της στο modeling ξεκίνησε μόλις στα 15 της χρόνια και έτσι στο ιστορικό της έχει και πολλές συμμετοχές σε πασαρέλες.

Το αποκορύφωμα της καριέρας της στο χώρο της μόδας ήταν όταν το 2015 κέρδισε τον τίτλο της Μις Κύπρος. Τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της έχει αφήσει πίσω της το modeling και η ευκαιρία του GNTM είναι κάτι σημαντικό για εκείνη που θέλει να επανέλθει.

Αυτή η εμπειρία είναι το μεγάλο όπλο για τη Μαρια Κώστα μέσα στο σπίτι του GNTM 5 και σε αυτό το όπλο πρέπει να προσθέσει κανείς το πείσμα της και την τελειομανία της.

Η Μαρία Κώστα δεν είναι μόνη της όμως σε αυτή τη ζωή. Έχει έναν σύντροφο με τον οποίον είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια και ο οποίος την ακολουθούσε και στις auditions του GNTM μιας και τη στηρίζει σε όλα της τα επαγγελματικά βήματα. Το όνομα του συντρόφου της είναι Αλέξανδρος και όπως λέει και η ίδια “πάνε μαζί πακέτο”.

Το motto της είναι πως στην πίεση φαίνεσαι πιο δυνατός! Και αυτό φάνηκε και στις auditions όπου δεν πέρασε καθόλου καλά απέναντι στους κριτές, αφού η Σοφία Χατζηπαντελή ψήφισε αρνητικά για εκείνη. Ωστόσο, κατάφερε να περάσει τις auditions και μπήκε τελικά μέσα στο σπίτι του GNTM, έστω κι αν κατά τη διάρκεια της audition της, η Βίκυ Καγιά παραλίγο να λιποθυμήσει.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαίρη Βιτινάρος : Το σχόλιο της Χατζηπαντελή