Μαρία Λαζαρίδου

Η Μαρία Λαζαρίδου είναι Ελληνίδα μαγείρισσα η οποία μας πρωτοσυστήθηκε μέσω του MasterChef 5 και μετά από πρόσκληση της παραγωγής επέστρεψε στον 7ο κύκλο ως “Εισβολέας” και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται στο Star. Και όλα σχεδόν τα αγόρια του σπιτιού ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Μαρία μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στο πλατό όπου έχουν στηθεί οι κουζίνες και κατάφερε να υπερτερήσει σε σχέση με τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη και να κερδίσει την είσοδο της στο σπίτι.

Μαρία Λαζαρίδου – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, ηλικία

Η Μαρία Λαζαρίδου είναι 25 ετών και έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο έχει καταφέρει να ασχοληθεί με τη μαγειρική από μικρή ηλικία και να αποκτήσει σημαντική εμπειρία μέσα σε κουζίνες.

Είναι μια γυναίκα που όπως έχει πει, είναι απόλυτη στις απόψεις της και δύσκολα μπορεί κάποιος να της αλλάξει γνώμη ενώ διαθέτει ένα πολύ αυστηρό παρουσιαστικό και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Το MasterChef 5

H Mαρία μπήκε στο MasterChef 5 έχοντας ένα πολύ αυστηρό ύφος και δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Αλλά ένα λάθος σε δοκιμασία αποχώρησης ήταν αυτό που της στέρησε την είσοδο της στην ενδεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Η μαγείρισσα είχε ως κύριο στόχο να δείξει πως μια ωραία γυναίκα μπορεί να είναι στις κουζίνες και πως πρέπει να πάψουν τα σεξιστικά σχόλια!

Η εισβολή στο MasterChef

Η Μαρία Λαζαρίδου έχοντας στις πλάτες της ακόμη περισσότερη εμπειρία, αποφάσισε να επιστρέψει στον μαγειρικό διαγωνισμό και ήταν στα καλύτερα της! Όταν άνοιξε η πόρτα, οι περισσότεροι παίκτες έπαθαν σοκ γιατί είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που εντυπωσιάζει!

Με το αυστηρό παρουσιαστικό της μπήκε στην κουζίνα και μαγείρεψε με την ψυχή της! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει και να μπει στο σπίτι του MasterChef.

 

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει!

Τσέκαρε και αυτά: