Μαρία Ματσούκαρου

Η Μαρία Ματσούκαρου κατάφερε να κερδίσει μια από τις λευκές ποδιές του MasterChef 2023 και είναι μια από τους 24 παίκτες που μπαίνει στον μαγειρικό διαγωνισμό με σκοπό να πάρει το έπαθλο γιατί όπως έχει πει,  αξίζει στην Κύπρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H μαγείρισσα εμφανίστηκε στις οντισιόν με τον δίδυμο αδερφό της αλλά εκείνος δεν κατάφερε να προχωρήσει και έτσι την άφησε μόνη της να σηκώσει τα “βάρη της οικογένειας”. Μπήκε στην κουζίνα δείχνοντας τον αυστηρό της χαρακτήρα και εντυπωσίασε τους κριτές με ένα πειραγμένο στιφάδο το οποίο προέρχεται από μια συνταγή της γιαγιάς της  και εκείνη άλλαξε κάποια συστατικά.

  • Μαρία Ματσούκαρου :Βιογραφικό, ηλικία, Instagram, ο δίδυμος αδερφός, η σκληρή προσωπικότητα

Η 25χρονη Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο όπου και από μικρή ηλικία είχε δείξει τη μεγάλη της αγάπη και τη μαγειρική. Μάλιστα, η μητέρα της η οποία είναι εκπαιδευτικός αποκάλυψε πως όταν γυρνούσε από τη δουλειά έβρισκε τα παιδιά της στην κουζίνα να μαγειρεύουν.

Το χόμπι της είναι η ιππασία και μέσω αυτής έχει μάθει να έχει πείσμα, υπομονή και θέληση. Στοιχεία τα οποία χρειάζεται και ένας μάγειρας στην κουζίνα.

Τα τρία αρνητικά στοιχεία της είναι

  • Ο εγωισμός
  • Ο θυμός
  • Η ισχυρογνωμοσύνη

Έχει δουλέψει στο Λονδίνο και έχοντας κάνει πολύ σημαντικά βήματα θεώρησε πως ήρθε η στιγμή να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής. Έχει στόχο να ανοίξει το δικό της εστιατόριο κάποια στιγμή με τον αδερφό της.

  • Η σκληρή προσωπικότητα

Η Μαρία Ματσούκαρου όταν εμφανίστηκε στις οντισιόν, έδειξε έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Θέλει να γίνονται συγκεκριμένα πράγματα όταν βρίσκεται στην κουζίνα και σίγουρα θα δείξει την αυστηρή πλευρά της στο διαγωνισμό. Και ίσως να μην τςη βγει σε καλό!

Παρόλο που διαθέτει έναν αυστηρό χαρακτήρα, στο προφίλ της στο Instagram φανερώνει μια πολύ γλυκιά πλευρά της. Ποζάρει με μαγιό, με. αγαπημένους φίλους της και παράλληλα δείχνει τα πιάτα που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς.

Τσέκαρε και αυτά :