Μαρία Μιχαλοπούλου

Η γνωστή Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM θα εμφανιστεί σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο αφού θα είναι μία από τις παίκτριες στο νέο reality Η Φάρμα.

Το νεαρό μοντέλο γεννήθηκε στο χωριό Μάρκασι Κορινθίας και από μικρή ασχολούνταν με τις αγροτικές εργασίες αφού βοηθούσε τον πατέρα της στα χωράφια και μετέπειτα στη λαϊκή.

Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως δεν μπορεί να κρύψει την απέχθειά της για τις κότες. Ωστόσο, η Μαρία γνωρίζει καλά τη ζωή της αγροτιάς, αλλά συγχρόνως έχει κάνει και πολλές άλλες δουλειές, όπως καθαρίστρια και σερβιτόρα.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM  το 2019 όπου κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση παρά το γεγονός πως δεν είχε καμία εμπειρία από το modeling. 

 

Μετά το GNTM έκανε πολλές δουλειές και επιτυχημένες ως μοντέλο όπως και πολλές φωτογραφίσεις, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές. 

 

Το νεαρό μοντέλο έχει από την ημέρα που γεννήθηκε δύο αιμαγγειώματα και ο μεγάλος της στόχος είναι να μαζέψει χρήματα έτσι ώστε να μπορεί να κάνει την επέμβαση και να τα αφαιρέσει.