Μαρία Μπέη

Η Μαρία Μπέη είναι Ελληνίδα μαγείρισσα και πρώην παίκτρια του ΜasterChef, η οποία κατάφερε να βρει τον έρωτα μέσω του ριάλιτι μαγειρικής, στα μάτια του Δημήτρη Μπέλλου και είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια κάνοντας πολλά δημιουργικά πράγματα στην κουζίνα ενώ επιλέγουν να κάνουν και πολλές συνεργασίες με γνωστά μαγαζιά μπαίνοντας μαζί στους χώρους για να μαγειρέψουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά που συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής που προβλήθηκε στο Star, επέστρεψε στο MasterChef 2023 με σκοπό να πάρει τη θέση που της ανήκει! Και είχε μεγάλο ενδιαφέρον η είσοδος της καθώς δεν την είδαν με καλό μάτι κάποιοι παίκτες.

Μαρία Μπέη – Βιογραφικό, Instagram, η σχέση με τον Μπέλλο, ηλικία, καταγωγή

Η Μαρία Μπέη είναι 24 ετών και κατάγεται από την Πιερία! Από μικρή ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να κάνει με τη ζωή της και το μικρόβιο της μαγειρικής το “κόλλησε” από τη γιαγιά της.  Η οικογένεια της δεν ήθελε να ασχοληθεί με τις κουζίνες αλλά κατάφερε να πείσει τον πατέρα της ο οποίος της έχει μεγάλη αδυναμία. Έμεινε για τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον ζει στην Αθήνα αφού ο έρωτας τη βρήκε στο παιχνίδι και με τον Δημήτρη Μπέλλο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σπιτικό.

Έχει σπουδάσει μαγειρική και πλέον έχει καταφέρει να μπει στις κουζίνες με τον σύντροφο της και να δημιουργήσουν υπέροχα πιάτα.

Τσέκαρε την πρώτη της οντισιόν :

Η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη είναι μια πολύ δυναμική παρουσία η οποία δεν περνά απαρατήρητη! Έτσι, έπεσε στα “δίχτυα” ο επίσης μάγειρας, Δημήτρης Μπέλλος με τον οποίο γνωρίστηκε στο MasterChef.

Οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ζευγάρι και μένουν μαζί στην Αθήνα! Έχουν καταφέρει να κάνουν πολλές συνεργασίες με εταιρείες και να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα social media το οποίο γίνεται αρεστό από τους followers!

To Instagram

Η Μαρία έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο Instagram και σε αυτό αναρτά στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και εικόνες με τον σύντροφο της!

Μετρά 48Κ followers και έχει ακόμη πολύ δρόμο στη μαγειρική καθώς είναι μικρή και διαρκώς εξελίσσεται!

Τσέκαρε και αυτά: