Μαρία Παπαγεωργίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι άλλο ένα πρόσωπο που σε λίγες ημέρες θα την παρατηρούμε στο reality του ΑΝΤ1, Η Φάρμα και έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτήν!

Η Μαρία Παπαγεωργίου κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, αλλά και από τα Ψαχνά Ευβοίας.

Δεν είναι μια τυχαία γυναίκα, αφού έχει τρεις αδελφούς που είναι παλαιστές όλοι τους, αλλά και η ίδια δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αυτό και να μην βρεθεί πάνω σε μία παλαίστρα.

Και έτσι η νεαρή κοπέλα κατάφερε να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια της ελευθέρας πάλη. Για αυτό το τεράστιο κατόρθωμα η ίδια ευχαριστεί διαρκώς τον προπονητή της, Γιώργο Λέων, που όπως και η ίδια λέει πίστεψε σε εκείνη και το πείσμα της.

Μαρία Παπαγεωργίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι μαμά δύο παιδιών, της 9χρονης Θεοδώρας και του 3,5 ετών Χρήστου, ενώ τίποτα δεν θα κατάφερνε εάν δεν υπήρχε ο υπέροχος σύζυγός της, Αλέξανδρος.

Η ίδια πως σιχαίνεται τη λέξη “βαριέμαι’ και δηλώνει πως είναι εργατική, αλλά και πολύ πεισματάρα.

Δηλώνει επίσης πως είναι ένας άνθρωπος φουλ δοτικός και λατρεύει να βοηθάει ανθρώπους τους που δυσκολεύονται στη ζωή τους με εκείνη να μένει κοντά τους είτε με πρακτικό τρόπο είτε βοηθώντας τους ψυχολογικά.

Πάντως, η ίδια πιστεύει πως από τη στιγμή που θα μπει στη Φάρμα, έχει πίστη στις δυνάμεις της και την υγεία της και έτσι θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο της.