Μαρία Σπυροπούλου

Η Φάρμα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα έχει στους κόλπους της και μία επιχειρηματία, τη Μαρία Σπυροπούλου, που μεγάλωσε στο Βόλο.

Η Μαρία Σπυροπούλου έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Λάρισας Ζωική Παραγωγή, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με τη ζαχαροπλαστική με την οποία ασχολήθηκε τουλάχιστον εννέα χρόνια.

Η ίδια μεταξύ άλλων έχει φτιάξει το Σωματείο Ιππικού Ομίλου Βόλου όπου μάλιστα είναι και προπονήτρια εκεί.

Η επιχειρηματίας είναι παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια και όπως η ίδια αναφέρει ο σύζυγός της είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια που θέλει να κάνει στη Φάρμα.

Πάντως, η Μαρία Σπυροπούλου λογικά δεν θα δυσκολευτεί στη Φάρμα αφού έχει εξαιρετική σχέση τόσο με τη φύση όσο και με τις αγροτικές δουλειές, ενώ έχει ακόμα και δίπλωμα για τρακτέρ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Το lockdown εξαιτίας της πανδημίας ήταν ο καταλυτικός λόγος για να αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο reality Η Φάρμα. Πάντως, η ίδια θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, το οποίο είναι μία δημιουργία ενός κλειστού ιππικού ομίλου προκειμένου να κάνει εκπαίδευση και ψυχοθεραπεία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η ίδια δηλώνει πως δεν μπορεί να αντέξει το ψέμα και την υποκρισία και θα ήθελε ιδανικά να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα.