Μαρία Θωμά

Ένα ταλαντούχο πλάσμα της υποκριτικής, η Μαρία Θωμά εισέρχεται στο νέο reaiity του ΑΝΤ1, Η Φάρμα και εκεί θα δοκιμάσει τις αντοχές της μακριά από τα τηλεοπτικά πλατώ όπου είχε συνηθίσει.

Με καταγωγή από το Βόλο, η Μαρία Θωμά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Ιόνιο πανεπιστήμιο στο Ιστορικό, ενώ στη συνέχεια τελείωσε τη σχολή υποκριτικής της Μιμής Ντενίση.

Εκτός από το γεγονός ότι μιλάει τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά, η νεαρή ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Η Μαρία Θωμά όμως δεν είναι τυχαία στο χώρο της showbiz, αφού ο πατέρας της δούλευε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ως φροντιστής φωτισμού, ενώ η μητέρα της έκανε παλιότερα φωνητικά σε τραγουδιστές.

Που έχουμε όμως δει τη Μαρία Θωμά

Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση («Για πάντα παιδιά», Open Beyond, 2019, «Τατουάζ», Αlphatv, 2017-2018, «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ», Ant1, 2016-2017, «ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ», Netwix Ant1), στο θέατρο («Η Αλίκη στην χώρα των ψαριών» του Γιάννη Ξανθούλη, στον ρόλο της Αλίκης, «Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας» του Oscar Wilde, «Μήπως σας λένε Γιάννη», μουσικοχορευτική παράσταση, Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Χειμώνας 2015, «Ξενοδοχείο ο Παράδεισος», φαρσοκωμωδία , στο ρόλο της Μαρσέλ Μπαγιατέ, Θέατρο Αργώ Χειμώνας 2014- 2015, «Επτά επί θήβας», αρχαία τραγωδία σε σκηνοθεσία Πάνου Νακόπουλου, περιοδεία καλοκαίρι 2014, κορυφαία του χορού, «Οι Αδέσποτοι», μουσική παράσταση σε σκηνοθεσία Μέμης Σπυράτου, Θέατρο Βικτώρια,  χειμώνας 2012-13, «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙΒΙΟΥ», παιδική παράσταση Μαύρου Θεάτρου), στον κινηματογράφο(«Φαντασία», σκηνοθεσία Αλέξανδρος Καρδαράς, «ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ», σκηνοθεσία Τώνη Λυκουρέση), σε διάφορες διαφημίσεις και σε αρκετά video clip. Χρόνια είναι μέλος του συγκροτήματος XANAZOO.

Η Μαρία Θωμά όπως η ίδια δηλώνει δεν έχει καμία επαφή με αγροτικές εργασίες αλλά το μόνο που μπορεί να την αγχώσει είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει ζεστό νερό αλλά και ρεύμα.

Όσον αφορά στη συγκατοίκηση δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αλλά ξεκαθαρίζει πως εξοργίζεται με την έλλειψη συνεργασίας και την τεμπελιά.

Εάν κερδίσει το Έπαθλο θέλει να το επενδύσει στην επιχείρηση της και να βοηθήσει ορφανά παιδιά.