Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star είδαμε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε έξαλλη με τον Νίκο Μπάρτζη όταν του “επιτέθηκε” καθώς δεν ήθελε να αγωνιστεί διότι φοβόταν πως θα τραυματίσει περισσότερο τα γόνατα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η μικροκαμωμένη αλλά “θαυματουργή” παίκτρια των Κόκκινων αποφάσισε να ζητήσει “συγγνώμη” από τον παίκτη καθώς θεώρησε πως η συμπεριφορά της ήταν λάθος! Όμως, τι ήταν αυτό που την έκανε να προβεί σε αυτή την κίνηση;

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που έπεισε τη σύντροφο του να ζητήσει “συγγνώμη” από τον παίκτη καθώς πιστεύει πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού και πως θα πρέπει να είναι αγαπητός στον κόσμο (απορούμε πως μπορεί να το ξέρει αυτό).

Ο Σάκης πιστεύει πως έκανε κακό στην εικόνα τους αυτή η “επίθεση” που έγινε προς τον παίκτη των Μπλε και εικάζει πως θα έχει και αυτός δυνατός κοινό.

Το ζευγάρι λειτουργεί σαν “ένα” πλέον και μαζί προσπαθούν α φτάσουν στον μεγάλο τελικό! Ο Σάκης Κατσούλης, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι δυο πρόσωπα που θα μπορούσαν να βρεθούν στο Γαλάτσι.

Tσέκαρε και αυτά: