Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Αναστάτωση έχει φέρει στην οικογένεια της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και η μητέρα της θέλησε να επικοινωνήσει με την κόρη της έτσι ώστε να την ενημερώσει για κάποια πράγματα!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα, για την εκπομπή «Το Πρωινό», η οικογένεια της παίκτριας του Survivor δε θέλει να έχει καμία σχέση το νεαρό κορίτσι με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, και θορυβήθηκαν όταν έμαθαν πως οι δυο τους κοιμήθηκαν δίπλα-δίπλα στην καλύβα. Η οικογένεια, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, δε θέλει να βρίσκεται κοντά στον Σάκη το κορίτσι καθώς είχαν συμβεί άσχημα πράγματα μεταξύ τους και θέλουν να την προστατέψουν.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος, ο οποίος μίλησε με συγγενικό πρόσωπο, ανέφερε πως η μητέρας της Μαριαλένας θέλησε να επικοινωνήσει με την παραγωγή έτσι ώστε να μιλήσει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη για να την ενημερώσει για την υγεία του πατέρα της ο οποίος είναι άρρωστος και δεν αποκλείεται να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Η παραγωγή δεν επιτρέπει στη μητέρα της να επικοινωνήσει με την παίκτρια καθώς δεν επιτρέπεται και σε ενδεχόμενο νοσηλείας, θα πρέπει η ίδια να δώσει ένα έγγραφο το οποίο να πιστοποιεί την εισαγωγή του πατέρα της.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν! Το μόνο που θα πούμε είναι να είναι καλά ο μπαμπάς της κοπέλας και να ανακάμψει γρήγορα!