Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το Survivor All Star και δυο παίκτες που απασχολούν είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούρης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι χρειάστηκε να “χωρίσει”. μόλις έφτασε στον Άγιο Δομήνικο καθώς η παραγωγή θεώρησε σωστό να τους βάλει σε άλλες ομάδες. Και οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, ο ένας μακριά από τον άλλον. Αλλά δεν είναι εύκολο από ότι φαίνεται.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσόλη, για την εκπομπή “Πρωινό Μας’ το ζευγάρι αποφάσισε να συναντηθεί “μυστικά” στη ζούγκλα και να περάσει μερικές τρυφερές στιγμές γιατί δεν είναι εύκολο το γεγονός πώς βρίσκονται σε άλλες ομάδες και δεν αγωνίζονται μαζί.

Οι κανονισμοί του ριάλιτι δεν φαίνεται να επηρεάζουν το ζευγάρι αφού δεν απαγορεύεται να βρεθούν. Αυτό π απαγορεύεται να κάνουν είναι να βρεθούν στην αντίπαλη παραλία και να κλέψουν φαγητό.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούρης προσπαθούν να δείξουν “χαρακτήρα” αλλά δεν είναι εύκολο να μη αλληλοστηρίζονται.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις καθώς κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων στηρίζουν τις προσπάθειες τους και αυτό δεν αρέσει πολύ στους συμπαίκτες τους οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν.

Τσέκαρε και αυτά: