Μαριαλένα Ρουμελιώτη

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν για δυο συνεχόμενες νύκτες να απομακρυνθούν από την καλύβα τους και αυτό το σκηνικό έβαλε σε υποψίες κάποιους συμπαίκτες τους ενώ τα πλάνα που έδειξε η παραγωγή δείχνουν πως μπορεί να έχει συμβεί και κάτι περίεργο το οποίο κανείς δεν θέλει να επιστρέψει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στα πλάνα βλέπουμε τους παίκτες να αποχωρούν από την καλύβα και σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη που μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” φαίνεται πως οι δυο παίκτες αποχωρούν την πρώτη φορά για 9 λεπτά και τη δεύτερη φορά για 11 λεπτά.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι δυο παίκτες φεύγουν από την καλύβα γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φεύγει με τον συμπαίκτη της γιατί εκείνη φοβάται να είναι μόνη της όταν θέλει να κάνει τις “δουλειές” της που αφορούν την τουαλέτα και εκείνος είναι στο πλευρό της για να μη φοβάται. Είναι ο μόνος άνθρωπος που είναι κοντά της και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα.

Τα παιδιά είναι φίλοι και η παίκτρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον Σάκη Κατσούλη.

 

Οι δυο παίκτες είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου χωρίς να υπάρχει καμία υπόνοια για έρωτες και φλερτ αφού γνωρίζονται και έξω από το παιχνίδι και έχουν καλές σχέσεις.

 

Tσέκαρε και αυτά: