Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα δυνατά κορίτσια του Survivor All Star και έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα της, με αποτέλεσμα να φέρνει νίκες στην ομάδα της και να κάνει πράγματα για να βοηθήσει περισσότερο τους Μπλε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ωστόσο, φέρεται να έχει σκεφτεί κάποια πράγματα τα οποία ίσως να πηγαίνουν ενάντια στο αγωνιστικό πνεύμα που πρεσβεύει και σύμφωνα με τη Τζο Μαριδάκη η οποία μίλησε όταν αποχώρησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” , η παίκτρια των Μπλε έχει σχέδιο.

“Πιστεύω ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψηφίζει τις γυναίκες, επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της, για να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί”, είπε η πρώην παίκτρια!

Το νεαρό κορίτσι καρφώνει τη συμπεριφορά της συμπαίκτριας της ενώ αποκάλυψε πως με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν είχε κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν ψηφιζόταν.

“Με τον Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα, έβλεπα όμως μια ομάδα που δεν ψηφίζει έναν από τους παίκτες της, παρόλο που δεν φέρνει νίκες. Ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους, δεν στεναχωριέται όταν φέρνει νίκες, αλλά όταν τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, τον πείραξε”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: