Μαριαλένα Ρουμελιώτη

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα κορίτσια που ο κόσμος αγάπησε μέσω της συμμετοχής της στο Survivor και κατάφερε με την αγωνιστικότητα της και τη δύναμη της, να προχωρήσει πολύ ψηλά στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παίκτρια του Survivor 4 αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και λάμπει στο Survivor All Star με σκοπό να κερδίσει το παιχνίδι και να ζήσει ξανά την εμπειρία του Αγίου Δομίνικου!

Το βιογραφικό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε . Είναι 27 ετών και εργάζεται ως personal trainer.

Όταν ήταν μικρή καταπιανόταν με όλα τα αθλήματα και αγαπούσε πολύ τη γυμναστική. Έτσι ήταν μονόδρομος οι σπουδές στα ΤΕΦΑΑ στο τμήμα της Φυσικής Αγωγής. Έχει ασχοληθεί με  το καράτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού και είναι μεγάλη της αγάπη. Διατηρεί σπίτι στην Εύβοια και έχει. μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της. Έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως τελειομανή και της αρέσει να ζει στα άκρα.

Προτού μπει στο Survivor 4 διατηρούσε δεσμό με τον Σάκη Κατσούλη με τον οποίο χώρισε και έπειτα είχε μια μικρή επαφή με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor All Star με σκοπό να πάρει το έπαθλο!

Ο Σάκης Κατσούρης και η ανατροπή

Όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμμετείχε στο Survivor 4, ο πρώην (τότε) σύντροφος της, Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να μπει στα μισά του παιχνιδιού και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο! Αλλά αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να διεκδικήσει και το κορίτσι!

Εκείνη έπαθε μεγάλο σοκ όταν τον είδε στην παραλία και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς εκείνος τόλμησε να εμφανιστεί εκεί μετά τον χωρισμό τους.Μετά από καιρό, οι δυο του ήρθαν κοντά και ο τραυματισμός του Κατσούλη τους θύμισε πώς η σχέση τους ήταν πολύ σημαντική.

Aφού βγήκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν μαζί και πλέον έχουν ένα κοινό σπίτι, συγκατοικούν και δηλώνουν ανοιχτά πώς είναι σε σχέση!

Στο Instagram ποζάρουν πολλές φορές μαζί και η Μαριαλένα μετρά μέχρι στιγμής 205Κ followers!

Τσέκαρε και αυτά: