Μαρίνα Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο. Μία από τις κορυφαίες μαρίνες παγκοσμίως, στέκεται στο πλάι της 13ης διοργάνωσης του πρώτου ιστορικά ημιμαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων από τη θέση του χορηγού φιλοξενίας.

Έτσι, την Κυριακή 17 Απριλίου οι δρομείς που θα συμμετάσχουν σε όλες τις διαδρομές του Ποσειδωνίου, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μέσα από τις προσεγμένες εγκαταστάσεις της και τρέχοντας σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, να απολαύσουν την μοναδική θέα στη θάλασσα.

Πιστή στο ραντεβού της με τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εξελιχθεί σ’ έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες των αγώνων. Κάθε χρόνο, όχι μόνο ανοίγει τους χώρους της για τους χιλιάδες δρομείς των αγώνων αλλά και με το εξειδικευμένο προσωπικό της ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αθλητικής αυτής γιορτής. Δεν είναι τυχαίο που στον σχεδιασμό των διαδρομών του Ποσειδωνίου, η Μαρίνα Φλοίσβου κατέχει περίοπτη θέση αφού προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο υποστήριξης των αγώνων.

Εξελίσσοντας τη συνεργασία τους ακόμα περισσότερο, στη φετινή διοργάνωση ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και η Μαρίνα Φλοίσβου παρουσιάζουν για πρώτη φορά την κατηγορία «Poseidon Yachts’ Crew Run/ 5km» στο πλαίσιο του Αγώνα Δρόμου Novo Nordisk 5 χλμ. Πρόκειται για μια κατηγορία που δημιουργήθηκε με χορηγία της Μαρίνας Φλοίσβου με στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση πληρωμάτων σκαφών σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Για τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη κατηγορία, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις για τον καλύτερο ατομικό χρόνο με έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές δωροεπιταγές από το κατάστημα «Outrun» στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλά και για την μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή μελών του πληρώματος ανά σκάφος με έπαθλο για το νικητήριο σκάφος ένα γεύμα στο εστιατόριο «Νήσος» στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου και ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος δίνουν τα χέρια και από κοινού προχωρούν στην 13η χρονιά των αγώνων. Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές διαδρομές (Ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ, Τέταρτο Μαραθωνίου 10,5 χλμ, Δυναμικό Βάδισμα και Αγώνας Δρόμου 5 χλμ Novo Nordisk, Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς 1 χλμ) καθώς και πλήθος κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη σελίδα www.poseidon-athenshalfmarathon.com.