Μαρίνα MasterChef

Το Master Chef συνεχίζει χωρίς σταματημό τις οντισιόν για να καταλήξει σε εκείνους τους μάγειρες που θα μπουν στο σπίτι και αυτή τη φορά μας συγκίνησε ιδιαίτερα η Μαρίνα MasterChef.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε το προσωπικό της πρόβλημα κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού της βίντεο και μοιράστηκε με όλο τον κόσμο πως έχασε την όρασή της και πόσο της στοίχισε αυτό στη ζωή της.

Η Μαρίνα MasterChef ανέφερε πως δεν ήταν ποτέ από τους πιο δυναμικούς ανθρώπους που υπάρχουν και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε κάποια προβλήματα υγείας από τα 14 της χρόνια.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα του MasterChef τότε ήταν που κόλλησε τοξόπλασμα από μία γάτα. Αυτό τη χτύπησε στο οπτικό νεύρο, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την όρασή της στο αριστερό μάτι.

Εξήγησε μάλιστα πως από τότε άρχισε να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της αφού για περίπου δύο χρόνια έπρεπε δυστυχώς σε καθημερινή βάση να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έτσι η Μαρίνα MasterChef έχασε δυστυχώς στιγμές από την εφηβεία της και τους φίλους της.

Λόγω του προβλήματος υγείας έπρεπε να κάνει ειδική διατροφή αλλά όπως είπε έκανε παρατυπίες με το αλάτι και τη ζάχαρη και έφτασε να ζυγίζει 120 κιλά, με αποτέλεσμα να μην θέλει να βγει από το σπίτι και να μην έχει επομένως κοινωνική ζωή.

Η Μαρίνα MasterChef αποκάλυψε πως έχει υποστεί και ρατσισμό γιατί κατάγεται από την Αλβανία, ενώ για το πρόβλημα με την όρασή της είπε πως πλέον έχει το 75% της όρασης που σημαίνει πως μπορεί να κινηθεί στο χώρο χωρίς να πέφτει πάνω σε ανθρώπους.