Στις 21 Νοεμβρίου η σχεδιάστρια Marina Raphael εγκαινίασε το πρώτο Pop-Up κατάστημα του διεθνούς ομώνυμου brand της.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η νεαρή Ελληνο-Αυστριακή δημιουργός προσέφερε την αποκλειστική εμπειρία ενός αυθεντικού concept store στην οδό Παναγίτσας 1, στην καρδιά της Κηφισιάς. Ακολουθώντας την υψηλή αισθητική της σχεδιάστριας, το κατάστημα ήταν διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με πάνω από ένα εκατομμύριο κρύσταλλα Swarovski, αντανακλώντας τη μοναδικότητα των αντικειμένων και την εκλεπτυσμένη φιλοσοφία του brand. Χαριτωμένες φιγούρες ζωντανών θάμνων υποδέχονταν τους καλεσμένους, δίνοντας μία πρωτότυπη και χαρούμενη νότα στα εγκαίνια!

Στο κατάστημα παρουσιάζεται η πολυτελής συλλογή Nostalgia FW19 η οποία συνοδεύεται από πέντε αποκλειστικές τσάντες της Holiday Collection, μιας collection που παρουσιάστηκε μαζί με πέντε total black outfits του διακεκριμένου Έλληνα σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Christos Costarellos. Επίσης στην Pop-Up boutique προσφέρεται και η μοναδική δυνατότητα personalization στις τσάντες Marina Raphael με την ενσωμάτωση αρχικών με κρύσταλλα Swarovski. Ήδη από το ξεκίνημά της, η Marina είχε ως στόχο την δημιουργία κομματιών που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τη διαχρονική τους αξία.

Τιμώντας την οικογένεια και τις ρίζες της οικογένειας Swarovski, ενσωματώνει πολύτιμες κρυστάλλινες λεπτομέρειες σε όλα τα σχέδια της. Στη φετινή εορταστική περίοδο μας καλωσορίζει να μοιραστούμε μαζί της το όραμά της. Η Pop-Up boutique θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά το brand και να ζήσουν μια “λαμπερή” shopping εμπειρία με γιορτινά δρώμενα και μουσικά happenings!