Μάριος Δαρβίρας

Ο Μάριος Δαρβίρας επιστρέφει ανανεωμένος στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζει το νέο του hit-single με τίτλο «Φτάνει Πια»!

 

Μια δυναμική μπαλάντα με ανατρεπτική ενορχήστρωση, που αναμένεται να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος ο Μάριος Δαρβίρας, ξεδιπλώνοντας έτσι άλλη μια όψη του πολύπλευρου ταλέντου του.

Το ατμοσφαιρικό video clip, που είναι γεμάτο στιγμές έντασης και πάθους, σκηνοθέτησε η ομάδα Delta. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο ελληνικό video clip, στο οποίο εμπεριέχεται μία χορογραφημένη «σκηνή μάχης» (stage combat) μεταξύ του Μάριου και ενός προσώπου -κλειδί- στην ιστορία.

Η «χορογραφία μάχης» με απλά λόγια είναι ένας χορογραφημένος συνδυασμός κινήσεων από διάφορες πολεμικές τέχνες που δίνει την αίσθηση μιας ρεαλιστικής μάχης σώμα με σώμα σε ένα action style βίντεο.

Θέλει πολύ προσοχή από αυτούς που συμμετέχουν και ακρίβεια για να μην υπάρχουν ατυχήματα αλλά και φοβερή ικανότητα από τον επαγγελματία που κάνει το shooting γιατί απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές για να δώσεις το ύφος μιας πραγματικής μάχης. Ο Γιώργος Κομβόκης εν προκειμένω, που γύρισε τη σκηνή αυτή στο «Φτάνει πια» έκανε φοβερή δουλειά και γι’ αυτό είχε τόσο καλό αποτέλεσμα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαγαζιά Βουλιαγμένη: To Beefbar Athens ο απόλυτος προορισμός