Μάριος Ιορδάνου

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και χαίρεσαι όταν τους βλέπεις βρε παιδί μου γιατί σε κάνουν να πιστεύεις πραγματικά στον έρωτα και στην πραγματική αγάπη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και μίλησαν για την κοινή ζωή τους ενώ ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όπου υπέστη ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά πλέον είναι στα καλύτερα του!

Πριν από κάποια χρόνια έκαναν περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα με τη Σοφία Καζαντζιάν και ενώ ήταν στην περιοχή όπου ο Αρκτούρος φροντίζει τις αρκούδες, ο Μάριος Ιορδάνου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο!

“Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι να φύγουμε από τον Αρκτούρο, και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά “δεν σε βλέπω”. Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μού κάνει πλάκα, τι δεν με βλέπει. Και ξαφνικά χάνει το χρώμα του και πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά” .

Μιλώντας για αυτή τη δύσκολη στιγμή,αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και ένιωσε!

“Έχασα την όρασή μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού, ξανασηκώθηκα γιατί είχα τη δύναμη να ξανασηκωθώ, ξαναέπεσα πάλι, και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασής μας”. 

Τσέκαρε και αυτά: